Ödüllerimiz

Ödül: 2023 Teknofest Roket Yarışması Orta İrtifa Kategori 1.’si

Takım: Aspera Roket Takımı

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Turgay Yalçın

Takım Üyeleri: Fatih Kılınçarslan, Beyza Yavuz, Zeynep Kuru, Tuba Ayyıldız, Nagehan Akın, Şeyma Aydoğan, Cihan Dağdagül, Sefa Şahin, Mehmet Efe Baysal, Yusuf Karaböcek.

Ödül: 2023 Teknofest Roket Yarışması Yüksek İrtifa Kategori 2.’si

Akademik Danışman: Muhammed Emin Kılınç

Takım Üyeleri: Hasan Emre Öztürk, Emin Bayram, Serdar Koçan, Sefa Yılmaz, Gökberk Akyürek, Zehra Sena Şentürk, Beytullah Kırcı.

Ödül: 2023 Teknofest Uluslararası İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışması Finalist/Performans Ödülü

Takım: ATMOSVERA

Akademik Danışman: Ar. Gör. Ahmet Furkan Kola

Takım Üyeleri: Muhammet Orkun Paşaoğlu, Gülsüm Demir, Mehmet Efe Baysal, Arif Emin Köklü, Zeynep Aktürk Mert Can Yılmaz, Ruşen Çıkar, Zeynep Özbayrak.

Takım: KOZMOS

Akademik Danışman:

Takım Üyeleri: Tahir Çebi, Mehmet Yalpı, Duygu Bayburtlu, Muhammed Oktay Yamal, Eren Doğan, Fatih Büyükbeşe, Mehmet Yiğit Kılıçaslan ve Edanur Köroğlu.

Takım: İKARUS

Akademik Danışman: Öğr. Gör. Emrullah Özer

Takım Üyeleri: Emre Yıldız Muhammed Güven Zengin, Zehra Demirci, Rabia Tosun, Bayram Eren Gündüz, Emine Sefa Türkoğlu, Yasemin Afacan, Muhammed Mustafa Karakaş.

Ödül: 2022 Teknofest Roket Yarışması Orta İrtifa Kategori 2.’si

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Ahmet Can Uyar, Hakkı Ayberk Tasalı, Emin Bayram, Hasan Emre Öztürk, Gökberk Akyürek, Beytullah Kırcı, Hüdanur Öztekin, Suda Yıldız, Şeyma Çavuşoğlu.

Ödül: 2022 Teknofest Dikey İnişli Roket Yarışma 3.’sü/En İyi Sunum Ödülü

Takım: ATMOSPERA Roket Takımı

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Mustafa Kuru, Ahmet Çiçek, Aylin Edgü, Fatih Kılınçarslan, İlhan Pala, Kamil Koca, Ahmet Nuri Yılmaz ve Emine Elif Yiğit.

Ödül: 2022 Teknofest Hyperloop Geliştirme Yarışması Finalist/Jüri Özel Ödülü

Takım: SPECTRALOOP

Akademik Danışman: Prof. Dr. Bahattin Kamber

Takım Üyeleri: İsmet Uzun, Ahmet Adar, Sema Öztürk, Kurtuluş Özkütük, Ayşe Beyza Özer, Abdullah Arslan, Onur Özcan, Murat Altürk, Yiğitcan Daştan, Zehra Sena Şentürk, Kübra Seyhan, İlayda Nasuhbeyoğlu, Ahmet Kıraç, Mustafa Acar, Celal Yandım, Betül Sungur, Osman Mert Akarsu ve Nurcan Sağlam*

*Makine Mühendisliği öğrencileri ile ortak katılım sağlanmıştır.

2021

Ödül: 2021 Spaceport America Cup (IREC) Roket Yarışması (Teknik Mükemmeliyet Kategorisi 2.’si)

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Sehle Cengiz, Muhammed Emin Kılınç, Muhammed Abdullah Enes Hoşaf, Muhammed Ernur Engür, Erkan Öztürk, Ahmet Can Uyar, Selahattin Selek, Hakkı Ayberk Tasalı, Büşra Alptekin.

Ödül: 2021 Teknofest Roket Yarışması Yüksek İrtifa Kategori 3.’sü

Ödül: 2021 Teknofest Roket Yarışması Orta İrtifa Kategori 1.’si

Takım: TANYELİ Roket Takımı

Akademik Danışman:

Takım Üyeleri: Ömer Faruk Arslan, Ömer Bekir, Nursena Sevinç, Ömer Kurt, Murat Gül, Tayfun Çobanoğlu, Fatma Uslu, Recep Karaer, Gizem Şahin, Hasan Basri Soylu, Kamil Berat Şahin, Furkan Bektaş*.

*Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri ile ortak katılım sağlanmıştır.

Ödül: 2021 TÜBİTAK 2242 Hibrit Motor Tasarımı Teşvik Ödülü

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Emre Kara, Muhammet Emin Kılınç, Muhammet Ernur Engür.

Ödül: 2020 Teknofest Roket Yarışması Orta İrtifa Kategori 1.’si

Takım: TANYELİ Roket Takımı

Akademik Danışman:

*Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri ile ortak katılım sağlanmıştır.

2019

Ödül: 2019 Spaceport America Cup (IREC) Roket Yarışması Finalist/ En İyi Takım Ruhu Ödülü

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Emrehan Müftüoğlu, Selahattin Selek, Ergun Umut Kılınç, Ömer Ali Günaltay, Mehmet Furkan Okudan, Anıl Çelik, Sehle Cengiz, Cem Furkan Onaran, Zeliha Çamur, Harun İnci, Furkan Uyar, Erol Çelebi, Muhammet Emin Fırat.

Ödül: 2019 Teknofest Roket Yarışması Yüksek İrtifa Kategori Finalisti

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Emrehan Müftüoğlu, Selahattin Selek, Sehle Cengiz, Cem Furkan Onaran, Furkan Uyar, Muhammed Emin Kılınç, Muhammed Abdullah Enes Hoşaf, Muhammed Ernur Engür, Yunus Emre Akdeniz, Cihangir Celal Palacı, .

Ödül: 2018 Teknofest Roket Yarışması Yüksek İrtifa Kategori 2.’si

Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Melahat CİHAN

Takım Üyeleri: Emrehan Müftüoğlu, Selahattin Selek, Ergun Umut Kılınç, Ömer Ali Günaltay, Mehmet Furkan Okudan, Anıl Çelik, Sehle Cengiz.